Bolaget skall bedriva verksamhet inom området gastronomi med huvudsaklig inriktning på mat och vin, producera, distribuera och försälja tidningar, artiklar, facklitteratur, film och webbtv. Bolaget ska vidare, till vinproducenter och vingrossister, genom arrangemang av resor, mässor och event erbjuda en marknads- föringsplats för deras produkter samt driva konsultverksamhet inom event, reklam och marknadsföring samt utbilning och arrangemang av vinprovning och utbildning inom gastronomi och dryck.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 7 154 | 7 163 | 7 835 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 923 | 1 518 | 2 292 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 919 | 1 518 | 2 292 |
Årets resultat (tkr) | 1 504 | 886 | 1 354 |
Summa tillgångar (tkr) | 3 583 | 3 149 | 4 320 |
Antal anställda |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 7 154 | 7 163 | 7 835 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 923 | 1 518 | 2 292 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 919 | 1 518 | 2 292 |
Årets resultat (tkr) | 1 504 | 886 | 1 354 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 43 | 55 | |
Omsättningstillgångar (tkr) | 3 540 | 3 094 | 4 320 |
Tillgångar (tkr) | 3 583 | 3 149 | 4 320 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 600 | 1 096 | 1 410 |
Obeskattade reserver (tkr) | 971 | 971 | 580 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 012 | 1 082 | 2 330 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 3 583 | 3 149 | 4 320 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 1 500 | 1 000 | 1 200 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 26.9% | 21.2% | 29.3% |
Soliditet | 64.2% | 57.0% | 42.3% |
Kassalikviditet | 349.8% | 285.9% | 185.4% |
Bolaget skall bedriva verksamhet inom området gastronomi med huvudsaklig inriktning på mat och vin, producera, distribuera och försälja tidningar, artiklar, facklitteratur, film och webbtv. Bolaget ska vidare, till vinproducenter och vingrossister, genom arrangemang av resor, mässor och event erbjuda en marknads- föringsplats för deras produkter samt driva konsultverksamhet inom event, reklam och marknadsföring samt utbilning och arrangemang av vinprovning och utbildning inom gastronomi och dryck.